onsdag 27 augusti 2014

Roadtripp

Uppsala-Sthlm-Luleå-Övertårneå - Luleå-Sthlm-Uppsala, 200mil, 18h... Hehe har man en sån stark magkänsla för en unghäst man hittar på annons, ja då gör man en sån här dagstripp. Skulle aldrig åkt om magkänslan tvekade. De som var jobbigt var ju att jag hade väldigt ont stundtals och mådde illa.
Hursomhelst, hade väl skrittat ca 3varv innan jag bestämde mig för att jag verkligen ville ha hästen då magkänslan var så himla bra. Men allt ska ju inte vara lätt, är även ett par andra som kollat på hästen och är intresserade. Så nu är de upp till ägaren att bestämma vem hon vill sälja honom till. Självklart svårt att välja när man är så mån om sin häst vart han ska hamna.  Jag hoppas då självklart att han får komma till oss. Som jag sagt tidigare, har så bra magkänsla och tror massor på denna häst! Sen att kemin klickade direkt när jag satt upp, aa de va en bra känslA!

Kastar upp några bilder fr min mobil här,nu. Kommer bättre bilder sen när jag har paddan & systemkameran tillgängliga. Och visst är han fin?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar