tisdag 5 augusti 2014

05/08/2014

Har blivit helt besat av att kolla Afronbladet hela tid ang den hemska branden i Västmanland. De är så hemskt! I lördagsmorse låg de lite rök och lukt över oss i Rasbo. Pappa å jag gick runt å kollade i byn om de var ngn sim eldade ..(?!?) Men sen fick vi reda på att de va fr Sala branden. Men den försvann sen tack å lov för de va så vidrigt...Kan inte föreställa mig hur de är närmre... Satellit bilder fr NASA visar att röken syns, hur sjukt är inte de? I Sundsvall känner man av röken. Hemskt.
De som jag tänker väldigt mkt på är My. Min lilla My som bor i Surahammar. Blir de så att dom måste flytta (branden är ca 1,5mil bort fr dom) så har vi erbjudit boxplats hemma hos oss. Lilla My. Även fast branden är en bit bort så kan röken göra väldig skada på både djur å människor...
Aaa nej usch, de är så hemskt!

Idag har iaf jag å Nicke vart till Fjällnora å badat med Simba. Han tyckte de var roligt. Men fegis som han är vågade han inte hoppa fr bryggan..utan sprang runt när jag å Nicke hoppade i..! Knas vovve.

Tusse är iaf igång nu. Skuttade lite igår och de gick bra. Han var väldigt stark å låg på men hoppade allt man styrde på t.o.m titthinder som han ibland ens inte kan gå förbi... Iväg till UPK å hoppa två klasser imorgon. Ska bli kul, bäst å hålla i sig :))Inga kommentarer:

Skicka en kommentar