måndag 10 mars 2014

10/03/2014

Uppe tidigt idag! Skjussa mamma å pappa till Arlanda så var där vid 05.50. Hem å släppte ut hästarna i soluppgången 06.40 :) Har varit inne å sovit en stund nu, har ont i huvudet så är lite seg... Karro kommer vid 12.00 så vi ska fortsätta med Nicholas tsm då !

Igår åkte vi med Tusse i trailern för första gng sedan olyckan i December. Gick jätte bra, han klev rakt in i trailern - inga konstigheter ! Var ner till ridhuset och dressyrade, han känns riktigt fräsch !! Har anmält till lite tävlingar, första är 30/3 står dock som Reserv så får se om jag kommer med eller inte. Imorgon är det tänkt att jag ska åka på Hoppträning, är riktigt taggad ! Tror Tusse kommer tycka de kommer bli super kul att få gå en hoppträning igen ;D Beroende hur de känns så ska jag anmäla till en Pay & Jump :)

Medans jag skriver och medans ni läser; Finns de någon som vill bli inneboende hos mig eller!? Kommer bo själv fram till April och jag hatar vara ensam & övergiven :( Så om de finns någon..? Och man får inte vara rädd för katter, en glad hund eller hästar ! Mkt viktigt ;) Sen ett stort plus om man kan laga mat oxå.... :DInga kommentarer:

Skicka en kommentar