tisdag 11 februari 2014

11/02/2014

Mjaou. Fan vart riktig dålig på att uppdatera er här. Men har varit väldigt mkt senaste tiden, nu oxå. Jobbar 24/7 typ. Idag är jag dock ledig, väldigt skönt !
Allt i stallet & med hästarna att göra är klart för dagen. De är så underbart att Tusse är på G igen nu. Har börjat jobbat han i galoppen nu och han känns super fräsch. Väldigt mkt energi och tycker de är kul att få jobba på lite mer. Har varit väldigt noga med att stretcha honom ordentligt efter all ridning och tömkörning. Han har ju en plupp på ryggen där men den går ner efter han har fått motionerats. Kanske ngt som aldrig kmr försvinna mén håller koll på de. Ska fortsätta bygga på träningen mer för honom så han blir starkare å starkare sen hoppas jag att vi kan komma ut och starta någon dressyr & hoppning i vår. Men de får ta tid den tid det behövs, skynda långsamt helt enkelt !

Fortsatt bygga på min tatuering på armen, och helvet vad det kliar...jag döör ! Vill typ riva sönder, gaaah ! Men nu har jag min " My Little Sparrow " på armen iaf ;D Samt så råkade de bli en gamaldags klocka på axeln oxå :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar