fredag 1 november 2013

01/11/2013

Hej November ! Nu går vi verkligen in i vintermånaderna. Usch!

Idag har Crusse flyttat hit igen. Var ganska så exakt ett år sedan han åkte här ifrån. Ska bli kul å ha han här. Nu är han ju lite mer riden och lite äldre trotts att han bara är 3år.

De rullarna på med Sacke också. Han lär sig lite nytt varje dag. Men nu har han kommit till ett stadie där han börjar testa mer å mer. De senaste är att han vägrar gå ut genom stalldörren på framsidan när man ska till hagen. Kan han lärt sig de utav Tusse ? För han gör ju så ibland oxå...hm. Men vi nöter på, de är sånt tryck i han.

Tussen var idag som om han vore en unghäst - typ som vanligt då! Näääe men han blev extremt glad när han och Zonette fick komma upp på ängen.  Galopperade, bockade och skuttade som en galning, var livrädd att han skulle gå omkull...Apprpå Zonette, tidigare i somras/höstas så va hon väldigt dålig och mamma å jag trodde seriöst att vi skulle få ringa slakten...Men inte ett tecken på de nu, idag va hon så pigg travade å trippade när vi gick ut samt galopperade å studsade runt i hagen. Jätte konstigt, men skönt att se. Menar för ca 1 -1,5månad sen ville hon knappt gå ur stallet...Min fina Nettiz <3 p="">
Har grejat lite ute i stallet, borrat upp och rengjort krubborna, satt upp vattenhängar å lite annat smått. Väntar just nu på att pappa ska komma hem så vi kan fortsätta me boxbygget.

Ska ta å väcka odjuret Simba å gå ut en stund innan de blir allt för mörkt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar