tisdag 29 oktober 2013

29/10/2013

Så jävla trött på allt. Vill typ gå å gräva ner mig. Jag orkar inte mer skit. Och kära vänner, sluta fucking säg att de kmr bli bättre, jag blir bara förbannad på er för ni fattar inte. Hör hellre inte av er än kom me massa smörja, jag hatar sånt och de sista jag vill höra är "finns här"...Knappast, så fort man försökt höra av sig så har de aldrig passat ! Gaaaah !!

Nåväl, min NYA mobil klara 5v, nu måste den skickas in pga ljudet inte funkar ordentligt vid samtal... Fitta !! Saknar min första iPhone, 2,5år utan problem tills jag blev otroligt förbannad och "tappade" den... Saknar så otroligt mkt i mitt liv. Att bli så hårt sårad är obeskrivligt. Att behöva gråta varje dag bryter ner en totalt. Att hela tiden bli påmind om de bättre som man hade än nu knäcker en varje gång. Att dölja så mkt när man umgås med andra är inte alltid så enkelt... Jag är så olycklig...

1 kommentar:

  1. Dina vänner vill nog väl. Och det är inte lätt att veta hur man ska hjälpa någon som Mår dåligt. Kanske du istället ska vara tacksam för att de försöker, iistället för att sätta på dig två lager offerkoftor.

    Vi alla går igenom sorg igenom livet. Men det kommer man ut ur. Man lär sig leva med den

    Du kommer dock inte ur den med inställningen du har nu.

    SvaraRadera