tisdag 6 augusti 2013

Mjaou

Så jävla skönt att få vara ledig! Ledig igår & idag och de har faktiskt varit varmt å fint väder även på mina lediga dagar - hurra ! Igår var planen att chilla hela dan, men de blev kaos när unghästarna rymde! Själv hemma med 6 lösa ponnyer. Kaos innan Carro & Sigrid kom och vi kunde fånga in dom på 288:an...Maxpuls !!! Nåväl, mamma å jag åkte på roadtrip efter hon slutat jobbet. Meningen va att vi skulle köpa tråd, iselatorer å lite skit till nya beteshagen som vi ska stänga. Slutade med att vi även kom hem med en ny dressyrsadel till Granat. Har kollat länge efter en ny som har stöd för knäna då mitt högra knä är knas...Passade perfekt, både för mig & Granat! Så glad att vi köpte med den hem igår. Provsatt lite i den igår och de kändes bra.

Idag var jag ner till ridhuset för att rida ett ordentligt dressyrpass i sadeln. Lite ovant, men jäklar vilken skillnad den gör. Mestadels för att jag får en bättre sits, mitt knä får stöd och jag kan & orkar hålla stadigare med högerskänkeln, vilket leder till att Granat inte skjuter ut högerbak utan jag får han ordentligt mellan hjälperna. Helt sjukt sån skillnad, men så underbart ! Är verkligen glad över sadeln. Känns som vi skulle kunna starta en MsvB imorgon trotts att Granat softat hela sommaren. Sååå bra känsla, ville inte kliva av utan bara fortsätta träna å träna å träna idag. Wiie !
Hade funderingar fall vi skulle till Fjällnora å bada idag men känns som de blåser upp å blir fultväder så får se om Simba får bada lr inte idag då, hm...

Förresten, haha hittat lite gamla bilder, la ut dom på instagram, zonette90 In å kika, följ mig gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar