onsdag 17 juli 2013

Fett länge sen

Tro de eller ej men nu ska jag ta mig tid att uppdatera er lite. Va sjukt länge sedan de blev ngt skrivet här, jag vet ! Men de verkar funka nu ifrån mobilen iaf satt de är skönt ! Ehm vet inte vart jag ska börja sen senaste uppdateringen... Fyllt år, tränat, tävlat, jobbat, varit utomlands, blivit blond igen, och en massa annat oxå.

Oron över Zonette är nog den värsta, hon är inte fräsch och de finns en risk för att detta kan vara hennes sista sommar. Jag hoppas/tror och vill att de inte är så, men vi får se. De tynger verkligen ner en. Min kära gamla fuxponny betyder verkligen så mkt och de är jobbigt för samvetet att hon inte är helt 100...
Mr Mago ala Tussilitusstuss mår bra, han har såklart tappat en nyskodd sko precis när jag börjat rida igång han igen efter 3veckors sommarbete, så aa nu står han igen men Hovis kmr på torsdag iaf ;D

Simba har hunnit fylla 1år 2juli. Han har nästan blivit helt bra i framtassarna efter att ha skurit upp dom. Fortfarande öm när han går på grus såklart men kan nu iaf springa å busa på gräset utan problem !

De fina vädret har gjort och gör att de är mkt jobb nu på uteserveringen. Att jobba 5-6dagar/veckan med snitt 10h/pass på EM/kvällar/nätter börjar kännas nu. Kämpar på iaf och när allt bara flyter på utan konstigheter så är de rätt kul ändå :)

Nej ska ut å kolla vart hunden är nu och ta vara på dom timmar man är ledig fram tills man ska till jobbet igen. Ciao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar