torsdag 3 januari 2013

Hey 2013

Hej å hå.
Julen är över och nyår är över och vi är inne i 2013. Tror 2013 kan bli ett bra år, men har en känsla av att 2014 kmr bli ett ännu bättre år så all fokus framåt ! Är ändå nyfiken på vad detta år har att erbjuda mig, vi får se !

Dagens projekt är att klippa Tusse. De är inte för inte han fick sitt smeknamn Tusse sattsäga. Hursom lyckas alltid välja dagar då de är massa snö som faller när jag ska klippa någon häst - de är så typiskt. Har iaf börjat klippt, men nu är de jobbiga delarna kvar, bakdelen samt benen. Då måste man va två så den ena kan bremsa han. Tror han bråkar i bak pga att han förmodligen har dåliga minnen fr Tyskland när han blev brännmärkt lr dyl. För de är ju samma sak när man ska sko han i bak, blir helt crazy...Nåväl hoppas de går bra med de som är kvar iaf.

Appråpå skoning, imorgon kmr hovis så då blir de nya dojjor på herrn. Dock bara fram då såklart. Han har faktiskt gått utan bakskor sen maj 2009 !!! Dels eftersom han bråkar och han är expert på trampa av sig dom. Men går fint utan :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar