onsdag 9 januari 2013

6knäck

Aaaw vet inte vart jag ska börja. Börjar väl så som dagen varit. Hovis va hit igen å kollade Tusse. Han är halt :( Skitskummt! Halt h fram, varm v fram insida, reagerar på v fram insida med visetertång men inget på h fram, belastar v fram. Blir knäpp på sånt här och jävligt ledsen. När är iaf skorna avtagna så får vi se fall de kan ha att göra med sömen lr ngt. Jag hoppas de inte är ngt allvarligt utan att han återgår till att vara fullfjädrad med dojjorna på till efter helgen. Har ju precis fått igång han efter att tagit de lugnt under de senaste 2månaderna. Han har ju vart super fräsch och de har ju gått jätte bra å tränat. Det suger verkligen att han nu måste stå. Men vad ska man göra då, har ju inga alternativ direkt ! :( Jag som var så taggad till årets första hoppträning nästa tisdag med Tusse. Men ja, de är väl tur de finns fler fyrbenta alternativ i stallet. Så Jackpot blir offer till hoppträningen. Men de ska ändå bli kul å se vad han tkr om att få gå en riktigt hoppträning ! :) På tala om Jackie så tog jag ett par bilder på honom idag ute i hagen. Ska ladda upp dom imorgon så ni får se, jäklar vad han har utvecklat sina gångarter! Speciellt traven, vilket är super bra då den varit så kort innan.

Efter lunch vad jag till kiropraktorn igen. Skönt som fan att knäcka ryggen å allt annat. Va betydligt större skillnad sen sist, vilket självklart är jätte bra. Fått ett par övningar jag ska göra varje dag för att stärka ländrygen för att inte få mer ont längre ner. Det jag har klarat mig så länge på med ryggproblem är att jag har väldigt stark mage som har "stöttat upp". Jag vet de låter helt knas men är lite komplicerat att förklara, men starka magmuskler hjälper kroppen enormt mkt säger iaf min kiropraktor!

Klockan 17.00 började Simbas å min första hundkurs. Varje onsdag from idag å 7v fram ska vi på kurs. Idag blev de bara lite smått å lätt träning då de var första gången. Mkt var fokus på att hunden skulle fokusera på sin matte och inte på hundarna runt om kring, vilket var lite svårt tyckte Simba. Men de gick bra. Klarade alla uppgifterna som vi gjorde och ska träna på hemläxan tills nästa vecka då de är dax igen! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar