torsdag 15 november 2012

Ensamt

#ensam #tråkigt #villhasällskap #mys

Gaah blir tokig på att vara hemma själv. De är plågsamt. Finns ingen man kan prata me lr någonting. Okej, hunden frågar jag om han vill gå ut och till svar får jag en blick å ett huvud på sne. Albin får bara skit, så jobbig. Svär bara åt honom å påminner varje gång jag ser han att jag hatar han ! För er som inte er vem Albin är så är de våran kära värmepanna som man måste elda i för att få varmt inne. Och är man själv hemma måste man gå ner var 20e min för pallen som vi eldar me brinner så jävla fort. Meeeen ska väl va glad att de inte är -20 grader så man måste elda hela dagen - no life ! Så är fan nere asså, så sjukt tråkigt att vara själv :( Sen vet jag oxå att jag kan inte slappna av helt för jag känner att jag har ansvar för gården nu när päronen är på andra sidan Atlanten...

Hursom, Tusse var helt crazy idag. Plockade ut hinderstöden å bommar eftersom underlaget ute inte har fryst så går de utmärkt att fortfarande kunna skutta lite. Tanken va att jag bara skulle rida som på en 8a över de lilla hindret ( 70cm ) och bara rulla på...Meeen Tusse va helt tussig så slutade me att jag satt å hoppade terränghindrena istället ! Hopp-premiär över ett träd som fallit ner som jag sågat bort kvistar å skit runt så man kan hoppa. Herregud vad han bokstavligentalat DROG me mig. Så jävla pigg å stark han bli. Helt gaaalen. Efter lite hets å galopparbete i 20min så blev han väldigt fin å kändes väldigt lösgjord och bra ! :)

Igår va jag in till stan en sväng å träffade Johanna. Va typ flera månader sen jag träffade henne sist så de va kul ! Vi mötes på Stationen å tog en drink där sen vidare förbi Etag å sa hej. Blev sedan ett stopp på Interpool (gamla Fame). Ville in dit å kolla hur de såg ut. Riktigt fint, och jätte trevlig kvinna som stod i vinbaren nere direkt där man kommer in. Blev sedan en sväng förbi Bowlaget me lite bowling - som jag sög på såklart ! Avslutade på Terrassen me älskade Redbullvodka.

Nej slut me info för idag! Ciao ! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar