fredag 5 oktober 2012

Höstligt

Får lite halvdamp utav att försöka blogga via iphonen för de krånglar bara. Så får se fall de funkar nurå...
Igår blev de verkligen en total heldag i stallet. 09.00-18.00. Grejade å fixade å fick en hel del saker gjorda. Var blanda annat iväg med Tusse och dressyrade. Gick asbra att fånga han i hagen, få in han i stallet och lasta själv !! Men när jag kom till ridhuset...så ja efter 15min kom jag upp på han. Suck ! Men han levererade ett grymt pass och man kände skillnad på nya bettet!!! Så får se här på nästa tävling hur de funkar. 
Men går dagens höjdpunkt som jag blev riktigt glad och stolt över var den lilla hingsten. Efter allt jobb som mamma å jag lagt ner på honom i sommar så visade sig resultat igår. Jag lastade och åkte SJÄLV med honom till ridhuset. Lastade ur, sadlade å allting helt själv. Han var så duktig. Blev så himla glad :) Han brydde sig inte om de andra i ridhuset lr någonting. Ens inget hingstgnägg lr dylikt.

Hängt i stallet hela fm å grejat. Har bla stängt om en av hagarna. Dom trampar ju upp så förskräckligt mkt nu så kmr ju inte ha ngt bete nästa sommar om dom fortsätter gå på ängarna. Så aa nu vill jag bara de ska komma snö så man blir av me all jävla lera. Måste ju börja me att spola benen upp till knäna varje dag innan man kan bords å rida osv... 

Ska dra in till stan på em å lämna Simba hos Nicke innan jag ska jobba. Skaldjur på Hyllan. Imorgonbitti drar mamma å jag till Enköping för de är en stor hästloppis där. Kanske hundar ngt om man har tur :) Sen på kvällen blir de spritkassa på Hyllan innan Nattklubben drar igång ! Woopwoop full fart mot måndag som innehåller kvällstävling me Tusse. Som sedan är följt av hoppträning på tisdag...Lets kööör! Åh vissa undrar vrf jag är trött å less...Lev mitt liv en helg så förstår ni. Bye bye trevlig helg på er iaf ! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar