torsdag 8 september 2011

Ganska inressantÅrshoroskop Oxen 2011


I början av året kommer dina vänner och viktiga aktiviteter att behöva din uppmärksamhet. Under våren behöver Oxen rensa sitt tänkande ganska snabbt. Under sommaren börjar Oxens bästa tid, i synnerhet för de födda i början av oxens tecken. Du behöver inte ha några skuldkänslor för din materialism. Oxens mission på jorden är att skapa värde och värderingar och 2011 är verkligen rätt år för dig att göra det. Det är däremot också viktigt att du vet hur man njuter av livet och har roligt, och detta gör du i maj, i slutet av augusti, första delen av september och i december. Tur har den som har oxen som vän, eftersom oxen kommer att ge dyrbara gåvor i julpresent, förutsatt att samma oxe under samma period inte har spenderat för mycket pengar utomlands.
Generellt
2011 blir kanske inte det allra lättaste året på jorden, men utsikterna är ändå ganska lovande för Oxen. En gynnsam aspekt mellan Jupiter i ditt tecken och Pluto kan generera stor lycka och det lönar sig att våga, vara modig och anstränga sig. Slutet av augusti och september blir den här aspekten mycket viktig, så förvänta dig några glada händelser under den här tiden. Jupiter flyttar till ditt tecken den 4e juli och stannar där fram till maj 2012. Nu kommer de bästa möjligheterna för framgång och lycka sedan år 2000. fram till juni månad kommer du att kämpa mycket och det kan verka som om dina ansträngningar att få dina planer från marken ständigt motarbetas. Att ge upp är inte den bästa lösningen. Finn andra strategier och försök igen. Beslutsamhet lönar sig. Hälsan måste också tänka på. Farliga sporter är inte att föredra. Energin som du har kan användas till att starta nya projekt och företag.
Kärlek & Relationer
Du kan ha haft ditt hjärta krossat i det förflutna men det är nu dags att komma över det. I vissa fall innebär det att du måste ge en partner en andra chans och i andra fall måste du öppna ditt hjärta för någon annan. Var modig och ta första steget och lita på dina egna åsikter. Lyssna inte lika mycket på vad andra människor har att säga. Det handlar också i stor utsträckning om att umgås med de människor som förtjänar din vänskap, om att sluta upprepa gamla mönster och att lära sig att skapa gränser. Nu får du chans att skapa en bättre relation. För speciella tillfällen kan du välja maj och oktober, samt perioden den 28 oktober. De första månaderna händer inget speciellt i kärlekslivet. Runt den 10 maj öppnas däremot dörrarna för kärleken. På grund av aspekterna mellan Venus och Mars, blir maj månad passionerad. Äventyrslysten ökar i och med att Jupiter går in i Oxen i juni månad och du kan bli attraktiv för det motsatta könet under resten av året. Dina relationer till andra förbättras men du kan också längta efter en ny kärlek.
Pengar & Jobb
Du har kanske upptäckt redan att det inte finns något som kan kallas ”tryggt jobb” och även om du har kunnat fylla en viktig position, har det inte skett utan svett och tårar. Den enda säkerheten finns i din begåvning och i dina talanger. Det första djärva steget kan du ta redan i januari, på grund av förändringar på jobbet eller på grund av att du utvecklar en ny ambition. Solförmörkelsen den 4 januari kan leda till en fas avslutas, som manifesteras framför allt i karriären. Andra förmörkelsen under året sker i ditt ekonomiska område, något som innebär att ödet spelar in i din ekonomiska situation och de vinster och förluster som äger rum. Kollegor och andra människor i allmänhet kan också skapa ekonomiska överraskningar i januari och december månad. Saturnus i yrkeslivets hus ger dig stort ansvar och mycket uppgifter att utföra. En del av arbetsuppgifterna kan vara obehagliga och oönskade förändringar kan äga rum i din arbetsmiljö. Om du inte är rädd för att arbeta hårt och systematiskt kommer Saturnus att hjälpa dig att konsolidera din position långsiktigt, vilket kommer att ge dig tillfredsställelse i framtiden. Det omvända kan också hända: du är likgiltig, du orkar inte, och brist på disciplin kan skapa hinder och begränsningar. I juni går Jupiter i Oxen och optimismen växer. Möjligheter relaterade till karriär och pengar dyker upp. Jupiter kommer även att främja ny utbildning, resor och kulturella evenemang. Du kan inte klaga över ekonomin under hela 2011, trots en hotande ekonomisk kris eller stress relaterad till pengar, i april och december 2011.
Hem & Familjeliv
Inget särskilt händer i det här omoch oktober 2011, händer det ingenting som leder till några konsekvenserrådet. Allt som äger rum sker inom normalitetens parameter. Förutom lite uppståndelse och förändringar i augusti .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar